giovedì 3 settembre 2009

4 Dörtlük Inter !

İlk dakikalarda oyun milan kanadına göre işlesede, Inter cok cabuk toparlandı ve oyunun kontrolünü ele aldı. Bütün takım çok iyiydi tek bir adam için konusmak gereksiz olur. Fakat Milito gecenin yıldızıydı. Muhteşem 2 asistle olayı bitirdi zaten. Tebrikler Milito'ya.... Eto'o'nun Inter'de iyi işler yapacağına inancım tam dün geceden sonra. Cok süratli ve her pozisyonun içerisinde, duvar paslarında da çok etkili. Sneijder'a gelirsek, ilk maçında insan hiç mi sırıtmaz yahu. Sırıtmadı. Tabiri caizse net oynadı ve ortasahayı ofansif olarak sürükledi. Uzaktan çektiği şutlar da cabası. Maicon'a söylenecek söz yok. Klasik driblinglerine mest olmayan yoktur herhalde. Stankovic, milansavar adeta. Nefis bir gol attı. Bunların dışında Motta takıma yavaş yavaş oturuyor, goldeki plasesi çok şıktı.

Ayrıca;

Maicon - Lucio - Samuel - Chivu defans dörtlüsü aşılmaz duvar olmuş bana kalırsa. Samuel yerine Cordoba ya da tercihe göre Materazzi geçebilir. Chivu'nun yerine santon Chivu'da stoper bölgesine geçebilir. Baktığımız vakit Inter'in çok geniş bir kadrosu var. Bu uzun maraton için çok büyük bir avantaj.

Sonuç olarak ezici,keyifli,harika bir derbi oldu. Inter'le dalga geçilmez. Takım tam haliyle oturunca Cl'de başarı kesinlikle gelecektir. Ibrahimovic'ten sonra oynanan takım oyunu, buna umutla bakmamızı sagladı.

Grande Inter !

1 commento:

Ömer ha detto...

Inter'in net bir derbi galibiyeti elde etmis olmasi bir gercegi degistirmiyor; Italya Super Kupasi 2009 yilinda Lazio'nun muzesine geldi!!!! :)