sabato 24 maggio 2008

Git be Mancini...

İlk 20 dakkalık oyunda resmen kanser oldum tv karşısında. Utanmasam Inter maçı sattı diyecek hale geldim. Yahu bir adamın topa basmaya, yanından geçen topu almayadamı mecali olmaz. 31 mi çektiniz kardeşim maçtan önce naptınız anlamadımki. Tamam, kabul kadro çok eksikti ama bu kadarda olmazki yahu. 2. yarı biraz daha toparlanarak kötüde oynamadı aslında Inter. Pele'nin muhteşem füzesiyle ayağa kalktık ama, yetmedi. Ayrıca, Roma'nın 2. golünden onceki pozisyonda faul vermeyen hakeme selamlar olsun. Ondanda ayrıca maçın sonuna kadar Supermario Balotelli'ye tutulan Güntekin Onay'a ayrı selamlar olsun. Sanane kardeşim 17 yaşında adam korner kullanıyosa, topu senin kafanamı atıyor sanki. İyice sapıttı bu spiker camiası. Neticede Roma daha çok istedi ve aldı. Tebrikler Romanista


Maç sonu Inter tribünü önünde zıplayan Interli topçularda görülmeye değerdi aslında. Maçı kaybetmişsin hiç umursamıyorsun tarzı birşey. Tribününle beraber bağırışıyorsun. Çok güzel bir görüntüydü. Bana soracak olursanız İtalya Kupası önemliydi. En azından sezonu 2 kupayla tamamlamak şahane olurdu.

ps: Ananıda al git mancini. Bu maçta nasıl Crespo oynamaz. Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı, nasıl oynamaz. Suazo yedekte otura otura paslanmış, çürümüş, kurumuş adam. Cesar denen mahlukat neden ilk 11 çıkarda, Jimenez kenarda bekler ?

Nessun commento: